Planning De Vilgert

In nieuwbouwwijk De Vilgert in Velden ontwikkelt BPD Ontwikkeling ongeveer 110 woningen, waarvan er al bijna 100 opgeleverd of in aanbouw zijn. Ook zijn er diverse bouwkavels. Inmiddels zijn alle woningen in De Vilgert verkocht, er komt geen nieuw woningaanbod meer in de wijk.

gebiedskaart

Verkocht / in aanbouw

4 vrijstaande woningen

2 twee-onder-een kapwoningen

De verkoop van de laatste 4 woningen in De Vilgert is op 30 november 2021 om 15.00 uur gestart en op 8 december 2021 zijn de woningen toegewezen. Eind mei 2022 is de laatste woning verkocht. Naar verwachting start de aannemer rond november 2022 met de bouw.

5 bouwkavels

bouwkavels

In De Vilgert-Midden en -Zuid, aan de Velskampstraat en de Verger der Kampstraat, zijn 5 bouwkavels verkocht. De bouwkavels zijn bedoeld voor vrijstaande woningen. 

2 onder 1 kapwoningen

2 onder 1 kapwoningen

Aan de Verger der Kampstraat komt een tweetal 2 onder 1 kapwoningen. De verkoop van deze 2 woningen is gestart op 1 februari 2021 en beide woningen zijn inmiddels verkocht. De aannemer is in september 2021 gestart met de bouw van deze woningen.

14 patiowoningen

Patiowoningen

In De Vilgert komen aan de zuidzijde 14 patiowoningen. De woningen krijgen een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De verkoop van deze woningen is gestart op 1 februari 2021 en inmiddels zijn alle woningen verkocht. De aannemer is in september 2021 gestart met de bouw van deze woningen.

Opgeleverd

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil de deze kans niet missen? Bekijk snel het woningaanbod