Planning De Vilgert

In nieuwbouwwijk De Vilgert in Velden ontwikkelt BPD Ontwikkeling ongeveer 110 woningen, waarvan er al bijna 100 opgeleverd of in aanbouw zijn. Ook zijn er diverse bouwkavels beschikbaar. De verkoop van de laatste 4 woningen is gestart op 30 november om 15.00 uur em de inschrijfperiode loopt tot 7 december 15.00 uur. Lees hieronder meer over deze laatste fase.

gebiedskaart

In verkoop

Als je bent aangemeld voor een fase met de status in voorbereiding, dan ontvang je vanzelf een e-mailbericht op het moment dat de start verkoop datum bekend is.

4 vrijstaande woningen

2 twee-onder-een kapwoningen

De verkoop van de laatste 4 woningen in De Vilgert is op 30 november om 15.00 uur gestart. De inschrijfperiode loopt tot 7 december 15.00 uur. Interesse in een van de woningen? Schrijf je dan nu in!

Bekijk het aanbod

5 bouwkavels

bouwkavels

In De Vilgert-Midden en -Zuid, aan de Velskampstraat en de Verger der Kampstraat, zijn 5 bouwkavels in verkoop. De bouwkavels zijn bedoeld voor vrijstaande woningen. Heb je interesse? Je vindt ze bij het woningaanbod.

Verkocht / in aanbouw

2 onder 1 kapwoningen

2 onder 1 kapwoningen

Aan de Verger der Kampstraat komt een tweetal 2 onder 1 kapwoningen. De verkoop van deze 2 woningen is gestart op 1 februari 2021 en beide woningen zijn inmiddels verkocht. De aannemer is in september gestart met de bouw van deze woningen.

14 patiowoningen

Patiowoningen

In De Vilgert komen aan de zuidzijde 14 patiowoningen. De woningen krijgen een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De verkoop van deze woningen is gestart op 1 februari 2021 en inmiddels zijn alle woningen verkocht. De aannemer is in september gestart met de bouw van deze woningen.

Opgeleverd

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wil de deze kans niet missen? Bekijk snel het woningaanbod