Je hebt een woning toegewezen, en nu?

10 februari '21

Hoera, we feliciteren iedereen die een woning heeft toegewezen! De volgende stap is om de optie te accepteren. Hoe je dat doet en wat de vervolgstappen zijn, leggen we hieronder stapsgewijs aan je uit.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het accepteren van de optie doe je als volgt: je klikt op de groene button 'Bekijk optie' en vervolgens heb je de keuze uit 'Optie annuleren' en 'Optie accepteren'. Zodra je de woning hebt geaccepteerd is deze voor jou gereserveerd. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Heb jij geen woning toegewezen maar wil je wel graag in De Vilgert wonen? Van de patiowoningen zijn bouwnummer 8 en 9 zijn nog vrij. Heb jij interesse in een van de woningen? Vraag dan vrijblijvend een optie aan via de website. 

Het woningaanbod
Ik heb een vraag Neem contact met ons op
Meer informatie? Lees het laatste nieuws