De online verkoop start bijna!

6 augustus '19

Vlak ná de zomervakantie start de verkoop van 11 woningen in De Vilgert. Op het moment dat de verkoop start geef je jouw voorkeuren door via je persoonlijke Mijn Eigen Huis account. Ná dat de woningen zijn toegewezen ontvang je een mail en weet jij of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je een reservekandidaat bent.

Wie is de makelaar?

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen kun je in jouw account kiezen voor online kopen of een afspraak maken met de makelaar. De makelaars van de nieuwbouwwoningen in De Vilgert zijn zoals gebruikelijk Hauzer & Partners en VeTeBe in Venlo. Heb je vragen over het aankooptraject van een nieuwbouwwoning of wil je alvast een keer kennis maken? Neem dan contact met ze op, de koffie staat voor je klaar!

Ná de toewijzing

Ná de inschrijftermijn hoor je of je een woning toegewezen hebt gekregen. Is dat het geval en heb je de optie bevestigd in je account? Dan kies je vervolgens voor een afspraak maken met de makelaar of volledig online kopen. Wat is het verschil tussen een verkoopgesprek bij de makelaar en volledig online kopen? Je leest het bij de servicepagina Woning Kopen.

Heb je de prijzen al gezien? Naar het woningaanbod
Bereid je alvast voor Woning kopen en toewijzing