Woningen toegewezen

8 december '21

Een spannende dag was het vandaag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert heeft een bericht ontvangen. De uitslag is bekend!

image alt

Optie en aankoop

Gefeliciteerd! Je hebt een van de vrijstaande woningen in De Vilgert toegewezen gekregen! Je bevestigt de optie heel eenvoudig in jouw Mijn Eigen Huis account en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

image alt

Reservelijst en beschikbaar aanbod

Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan sta je op de reservelijst. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan een van de reservekandidaten. Zijn er nog bouwnummers vrij dan zie je dat bij het woningaanbod. Heb je interesse? Vraag dan online een optie aan. Het is heel gemakkelijk en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Woningaanbod
  Financiering
  Toewijzingsprocedure