Twee nieuwe fases op de website

11 april '19

In De Vilgert zijn weer een aantal nieuwe woningen in voorbereiding. Het zijn twee plannen op verschillende plekken. Negen woningen aan de Dorperveldstraat en twee woningen aan de Velskampstraat. Aan de Dorperveldstraat is de afgelopen jaren al flink gebouwd. Nog niet zo lang geleden ging fase 4 met 11 woningen in verkoop waarvan een aantal huizen nog beschikbaar zijn. De laatste woningen aan de Velskampstraat zijn al een tijdje opgeleverd.

Velskampstraat fase 2

In de nieuwe buurt Vilgert-West komt Velskampstraat fase 2. Het zijn twee 2 onder 1 kapwoningen met een aangebouwde garage. En ben je nieuwsgierig hoe de huizen er in het echt uit zien? Je kunt ze al gaan bekijken! Want deze nieuwe fase is een vervolg op de zes woningen die eerder aan de Velskampstraat zijn gebouwd.

Meld je aan bij het aanbod

Dorperveldstraat fase 5

De Dorperveldstraat is inmiddels een bekend begrip in De Vilgert. In de nieuwe buurt Vilgert-Midden komt Dorperveldstraat fase 5. Het zijn negen nieuwe woningen in twee woningtypes; een halfvrijstaande woning en een vrijstaand geschakelde woning. Deze huizen zijn nog niet eerder in het nieuwbouwplan gebouwd.

Meld je aan bij het aanbod
Gebiedskaart

Straks tegelijk in verkoop

De twee fases hebben een zelfde planning. Dit betekent onder andere dat de verkoop ongeveer tegelijk zal starten. Naar verwachting start de verkoop van beide plannen in het derde kwartaal van 2019. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de woningtypes. Zo blijf je op de hoogte en jouw aanmelddatum kan straks belangrijk zijn bij de toewijzing.

  Planning De Vilgert
  Bekijk de woningen