Omgevingsvergunning 4 vrijstaande woningen onherroepelijk

19 mei '22

Goed nieuws in De Vilgert! Medio maart heeft Gemeente Venlo de omgevingsvergunning verleend voor de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn van 6 weken ingegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Venlo heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert in Velden.

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Een onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de opschortende voorwaarden. De andere opschortende voorwaarden zijn:

  • (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  • De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen

Verkoopstatus

Inmiddels zijn er 2 woningen verkocht en de andere 2 woningen zijn onder optie. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Vragen? Neem contact op
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht