Nieuwe bouwupdate De Vilgert

30 september '20

De bouw van Dorperveldstraat fase 4, Dorperveldstraat fase 5 en Velskampstraat fase 2 verloopt voorspoedig. Wij ontvingen een update over de voortgang van het werk en een aantal foto's. Kijk je mee?

Dorperveldstraat fase 4

Aan de buitenkant van de woningen zijn de werkzaamheden nagenoeg afgerond en de woningen zijn wind- en waterdicht. Onlangs is de vloerverwarming gelegd, de bedrading voor de elektrische installatie aangebracht en de cementdekvloeren zijn gesmeerd. Binnenkort starten de tegelzetter en de stukadoor met hun werkzaamheden. 

De werkzaamheden lopen voorspoedig en wanneer er geen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, worden de woningen naar verwachting medio december opgeleverd. De kopers ontvangen 2 tot 3 weken voor de oplevering schriftelijk bericht van de aannemer.

Velskampstraat fase 2 en Dorperveldstraat fase 5

De bouw van de twee nieuwe 2 onder 1 kapwoningen (Velskampstraat fase 2), 8 halfvrijstaande- en één vrijstaand geschakelde woning (Dorperveldstraat fase 5) is in volle gang. De aannemer heeft onlangs de binnenwanden van de begane grond gelijmd en op bijna alle woningen de breedplaatvloeren gelegd. Op dit moment worden de installaties en wapening op deze vloeren aangebracht en vervolgens worden de vloeren afgestort met beton. Daarna zal de aannemer starten met het lijmwerk van de kalkzandsteen wanden op de eerste verdieping. Naar verwachting worden medio week 42 de buitenkozijnen voor de begane grond geleverd en gesteld. Daarna start de aannemer met het gevelmetselwerk. 

Wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op