Laatste woningen in De Vilgert in voorbereiding

22 april '21

Wil jij nog een nieuwbouwwoning in De Vilgert kopen? Dan is dit je laatste kans! De voorbereidingen voor de laatste 4 woningen zijn begonnen. We delen alvast de eerste informatie en schetsen met je.

4 vrijstaande woningen

Op zoek naar een ruime gezinswoning in een fijne woonwijk? Dan zijn deze vrijstaande woningen misschien iets voor jou! Met een woonoppervlakte van 168 m2, 3 slaapkamers en een grote tuin heb je hier genoeg ruimte voor het hele gezin. In totaal komen er 4 van deze woningen, variërend op een perceel van 338 tot 707 m2. Alle 4 de woningen beschikken over een open keuken, bijkeuken en moderne badkamer. De auto parkeer je in de garage of op een van de 2 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Bij het woningaanbod hebben we ook een indicatieve prijs gepubliceerd. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaat kosten. Zo kun jij je beter oriënteren. 

Bekijk het woningaanbod

Interesse? Meld je aan!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe woningen. Naar verwachting start de verkoop het einde van kwartaal 3 van dit jaar. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder dit woningtype bij het woningaanbod. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en dat speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod