Meer- en minderwerk in De Vilgert

8 januari '21

Hoe ziet jouw droomwoning eruit? Een uitbouw aan de achterzijde, een erker, openslaande deuren, een dakkapel en een extra badkamer? Heel veel is mogelijk, bij de patiowoningen en 2 onder 1 kapwoning in De Vilgert heb jij een dikke vinger in de pap.

Bij nieuwbouw zijn er veel mogelijkheden. Je kunt een woning casco kopen - dus zelfs zonder sanitair, badkamerinrichting en keuken - en de afwerking zelf regelen. Handiger is om een woning ook inclusief sanitair, badkamerinrichting en keuken te laten opleveren. Dit is voordeliger omdat de aannemer voordelig inkoopt bij leveranciers.

Meer- en minderwerk

Natuurlijk kun je zelf bepalen welke tegels, badkamer en keuken je wilt, de aannemer biedt een standaard model en daar kun je op inspelen. Je kunt daarnaast ook fundamentele aanpassingen laten doen aan de woning zoals een uitbouw en/of dakkapel. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Als je bijvoorbeeld geen badkamer wilt is dat minderwerk en wordt dit van de prijs afgetrokken. Dit alles is in de koperskeuzelijst opgenomen, deze vind je wanneer de verkoop gestart is onder het kopje downloads bij een woning op deze website.

image alt

Opties 2 onder 1 kapwoning

Genoeg over wat meer- en minderwerk is, laten we het leukste bespreken: wat is er allemaal mogelijk aan jouw 2 onder 1 kapwoning in De Vilgert?! Bij beide bouwnummers is niet standaard een dakkapel opgenomen, met meerwerk kun je aan de voorzijde van de woning een dakkapel of dakraam toevoegen.

Ook leuk: de keuze voor een ‘kleine’ uitbouw van 1.20 meter waarmee je je woonkamer een flinke extra ruimte geeft en de keuze voor een nog grotere uitbouw van 2.40 meter. En als we toch aan de achterzijde zijn kunnen we gelijk de opties bespreken voor het standaard vaste kozijn in de achtergevel, hier heb je de keuze uit een schuifpui of openslaande deuren. Heerlijk toch op een zomerse dag lekker alle deuren naar de tuin open!

De zolder is nog vrij in te delen, een extra slaapkamer en afgesloten technische ruimte behoren tot de mogelijkheden. 

Bekijk de woningen
image alt

Opties patiowoning

Bij de patiowoningen zijn ook verschillende mogelijkheden. De slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond. Het standaard kozijn in de slaapkamer kun je vervangen door twee openslaande tuindeuren. Toch liever (nog) boven slapen, of komt een extra slaapkamer goed van pas? Dan is optioneel in het meerwerk een 2e slaapkamer mogelijk op de 1e verdieping. Ook graag een extra badkamer? Dat is ook mogelijk op de 1e verdieping.

Wassen doe je op de 1e verdieping maar wil je de wasmachine en de droger verplaatsen naar de begane grond? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

Voor bouwnummer 1 en 14 is het ook mogelijk om te kiezen voor een erker aan de zijkant van de woning waarmee de woonkamer een stuk ruimer wordt.

Bekijk de woningen

Meer- en minderwerklijsten

De meer- en minderwerklijsten zijn beschikbaar zodra de verkoop start. Naar verwachting gaan de woningen in februari van 2021 in verkoop. De exacte datum hopen we snel met jullie te delen! Meld je alvast aan als belangstellende en zodra de verkoop start, ontvang je automatisch bericht. Aanmelden als belangstellende kan door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina 'Woningen'.

Woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod