Een woning inclusief keuken

18 oktober '21

Benieuwd wat voor keuken er in de vrijstaande woningen van De Vilgert komt? De keuken is het middelpunt van het huis, waar je in de ochtend de krant leest, de kinderen 's middags huiswerk maken aan de eettafel en waar je in de avond de dag doorspreekt. Lees hier meer over jouw keuken in De Vilgert!

image alt

Een keuken met veel mogelijkheden

Koop je een van de vrijstaande woningen in De Vilgert dan zit er standaard een complete keuken bij. De keuken wordt opgeleverd met mat witte frontjes en de lades én deuren zijn voorzien van 'soft close', waardoor deze geruisloos sluiten. Liever een andere kleur keuken? De keuken is zonder meerprijs ook leverbaar in diverse andere kleuren en je hebt de keuze uit een grote diversiteit aan grepen en knoppen. De vrijstaande woningen in De Vilgert zijn volledig gasloos en hebben daarom een inductiekookplaat met wandafzuigkap. Daarnaast beschikt de keuken ook over een inbouwkoelkast, vaatwasser en combimagnetron. 

Bekijk woningen
Keukenopstelling

Nuva keukens

Bekijk hiernaast de keukenopstelling van de vrijstaande woningen in De Vilgert.

Natuurlijk krijg je van ons alle vrijheid om de keuken naar eigen smaak en idee aan te passen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je na aankoop afstemmen met de keukenadviseur van Nuva Keukens. Zij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken om zo tot jouw droomkeuken te komen. 

Start verkoop

Naar verwachting gaan de woningen eind van het jaar in verkoop. De exacte datum hopen we snel met jullie te delen. Heb jij interesse in een van de woningen? Vergeet je dan niet alvast aan te melden als belangstellende en zodra de verkoop start, ontvang je automatisch bericht. Aanmelden als belangstellende kan door je gegevens achter te laten bij het woningtype op de pagina 'Woningen'. Ook speelt deze aanmelddatum een belangrijke rol bij de toewijzing.

 

Meer over de toewijzingsprocedure
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod