Zo mooi worden de woningen in De Vilgert

21 december '20

Benieuwd hoe de patiowoningen en 2 onder 1 kapwoning in De Vilgert er ongeveer uit gaan zien? Wij hebben interieur- en exterieurimpressies laten maken om jou een beter beeld te geven van de woningen. En wat zijn ze mooi geworden! Bekijk de beelden snel bij het woningaanbod.

Bekijk de woningen
image alt

Interieur- en exterieurimpressies

We hebben zowel exterieur- als interieurimpressies laten maken van de woningen. De interieurimpressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Ben jij na het zien van de impressies nog enthousiaster geworden? Binnenkort delen we meer informatie over de individuele bouwnummers, de definitieve plattegronden en komen er nog meer beelden op de website! Vergeet je niet aan te melden als belangstellende bij het woningtype van jouw voorkeur. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start.

Bekijk het aanbod

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Vilgert, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daarvoor inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in een patiowoning of 2-onder-1 kapwoning en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan en markeer het woningtype van jouw voorkeur als favoriet!

Mijn Eigen Huis
  Nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod