Zo zien de keukens eruit!

15 januari '21

Nu de start verkoop van de woningen in De Vilgert steeds dichterbij komt, ben je natuurlijk benieuwd wat voor keuken er in de woningen komt. De keuken is het middelpunt van het huis, waar je in de ochtend de krant leest en een kopje koffie drinkt en in de avond de dag doorspreekt. Lees hieronder meer over jouw keuken in De Vilgert!

image alt

Keuken patiowoningen

Koop je een patiowoning in De Vilgert dan zit er standaard een complete keuken bij. De keuken wordt opgeleverd met mat witte frontjes en de lades én deuren zijn voorzien van 'soft close', waardoor deze geruisloos sluiten. Liever een andere kleur keuken? De keuken is zonder meerprijs ook leverbaar in diverse andere kleuren en je hebt de keuze uit een grote diversiteit aan grepen en knoppen. De patiowoningen in De Vilgert zijn volledig gasloos en hebben daarom een keramische kookplaat met schouwkap. Daarnaast beschikt de keuken ook over een inbouwkoelkast en combi magnetron. 

Bekijk woningen
image alt

Keuken 2 onder 1 kapwoningen

De keuken in de 2 onder 1 kapwoningen wordt in een hoek geplaatst en opgeleverd met mat witte frontjes. Zonder meerprijs is de keuken ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Net zoals bij de keuken van de patiowoningen zijn de lades en deuren voorzien van 'soft close' en heeft de keuken een keramische kookplaat met daarboven een schouwkap. Verder zit een inbouwkoelkast en combi magnetron bij de prijs ingebegrepen. Alle apparatuur is van het merk Etna. 

Bekijk woningen

Nuva keukens

De keukens in De Vilgert worden geleverd door Nuva keukens. Zij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken om zo tot jouw droomkeuken te komen.

Start verkoop

Naar verwachting gaan de woningen in februari van 2021 in verkoop. De exacte datum hopen we snel met jullie te delen! Meld je alvast aan als belangstellende en zodra de verkoop start, ontvang je automatisch bericht. Aanmelden als belangstellende kan door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina 'Woningen'.

Het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod