Hoe werken prijsindicaties?

10 september '20

Heb jij die indicatieprijzen al gezien voor de patiowoningen en 2 onder 1 kap woningen in De Vilgert? Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve prijzen. Tot deze bekend zijn, staan er indicatieprijzen online. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Vraag jij je af waarom de definitieve prijzen niet meteen bekend zijn? Wij leggen het hieronder aan je uit.

Circe prijzen per woningtype

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de van-tot prijzen worden per woningtype. We hebben deze alvast bij de woningtypes gezet, zodat je kunt zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. Zodra we daar klaar mee zijn, delen we het met je!

Bekijk de prijzen

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op!