Het belang van op tijd inschrijven

29 juni '21

De datum van inschrijving is straks één van de criteria voor de toewijzing. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Het is dus altijd aan te raden om je snel vrijblijvend in te schrijven als belangstellende. Sta jij al ingeschreven voor de laatste woningen in De Vilgert?

image alt

De toewijzingsprocedure

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Inschrijven als belangstellende

Sta je nog niet ingeschreven als belangstellende voor de laatste woningen in De Vilgert? Doe dit dan snel! Je kunt je op twee manieren vrijblijvend inschrijven als belangstellende:

  1. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en je vervolgens aan te melden voor de fase waarin je geïnteresseerd bent.
  2. Door op de woningenpagina bij je favoriete bouwnummer of woningtype te klikken op 'aanmelden voor projectfase'. 
Woningenpagina
  Nieuwsoverzicht
  Naar woningaanbod