Heb jij al een financiële check gedaan?

27 januari '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een van de woningen in De Vilgert? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Waarom? Je leest het hier.

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Makelaars

Wist je dat je het volledige aankoopproces van een nieuwbouwwoning volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door, wacht tot de toewijzing, accepteert de optie als je een woning toegewezen hebt gekregen, start het aankoopproces en zet tenslotte je handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! Net zoals bij de andere fases in De Vilgert staat ook dit keer Hauzer & Partners en VeTeBe weer voor je klaar om je door dit aankoopproces te leiden.

Hauzer & Partners
Noorderpoort 11a
5916 PJ Venlo

VeTeBe
Koninginneplein 1
5911 KK Venlo

  Bekijk het woningaanbod
  Online een woning kopen