De Vilgert en duurzaamheid

8 december '20

Wanneer je kiest voor nieuwbouw hoef je niet meer na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Als je een woning in De Vilgert koopt, weet je zeker dat je voor een milieuvriendelijke en duurzame woning kiest. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je kunt hierdoor namelijk rekenen op extra voordeel bij de financiering van deze woning.

image alt

EPC-waarde van 0,26

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft de hoeveelheid energie aan die er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde, hoe energiezuiniger de woning en hoe beter de woning is voor ons klimaat. De duurzame woningen in dit project voldoen aan de EPC-waarde van 0,26 en dat levert ook voordeel op! Je kunt zelfs korting krijgen op je hypotheek. 

Meer over duurzaamheid
image alt

Duurzaam wonen levert voordeel op

Veel banken "belonen" de aankoop van een duurzame woning met een extra rentekorting. Hiervoor moet de nieuwbouwwoning wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Op dit moment heeft onder andere de Rabobank bijvoorbeeld een Duurzaamheidskorting. Vraag de hypotheekverstrekker van jouw keuze naar de voorwaarden van een hypotheek voor een duurzame woning.

image alt

Duurzame technieken en installaties

De woningen in De Vilgert zijn helemaal voorbereid op een gasloze toekomst en ze beschikken over verschillende duurzame technieken en installaties: zoals zonnepanelen, vloerverwarming en een luchtwarmtepomp.

Meer over technieken en installaties

Wonen in De Vilgert?

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in De Vilgert? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype op de pagina 'Woningen' en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Het woningaanbod
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod
Heb je vragen? Neem contact met ons op