Definitieve prijzen per bouwnummer online

20 januari '21

Heb jij een oogje op één van de woningen in De Vilgert in Velden? Dan wil je natuurlijk graag weten of deze woning binnen je budget past. De definitieve prijzen per bouwnummer zijn bekend en staan bij het woningaanbod! Welk bouwnummer is jouw favoriet?

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

Met het publiceren van de definitieve prijzen hebben we ook direct de bouwnummers met definitieve plattegronden online geplaatst. Je kunt nu per bouwnummer de prijs, specificaties en plattegronden bekijken. Nu kun jij je nog beter oriënteren op een woning. 

De prijzen
image alt

Binnenkort start de verkoop

Binnenkort start de verkoop van de 14 patiowoningen en 2 onder 1 kapwoning in De Vilgert. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil jij goed voorbereid zijn wanneer de verkoop start? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Financiële check

Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete huis is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

Financiële check
  Bekijk het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht