Wat kost jouw favoriete woning?

19 november '21

Begin van de maand deelden we al de concept prijzen per bouwnummer van de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert. De concept prijzen zijn nu omgezet in definitieve prijzen. Bekijk snel of jouw droomwoning binnen je budget valt!

 

image alt

De prijzen

De prijzen van de woningen in De Vilgert zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een keuken met apparatuur
  • Een badkamer met ligbad, douche en wastafel
  • Een duurzame woning met warmtepomp en zonnepanelen
  • Je koopt de woning vrij op naam

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

image alt

Maak jouw wensenlijst compleet

De prijzen per woning vind je op de pagina woningen. Ook vind je daar verdere informatie over de ligging, de kenmerken en zie je de plattegronden per verdieping. Met het overzicht van de prijzen kan je jouw wensenlijstje compleet maken. Voeg jouw droomwoning(en) toe aan je lijst door op het hartje te klikken. De woningen staan dan opgeslagen, zodat jij straks bij de start van de verkoop makkelijk je voorkeuren kunt doorgeven.

Bekijk de prijzen

Financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

Financiële check

Wanneer start de verkoop?

De verkoop van de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert start binnenkort. Nog even geduld voordat we je meer kunnen vertellen over de start verkoopdatum. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. In jouw persoonlijke account staan ook de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Mijn Eigen Huis
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in De Vilgert? Naar woningaanbod