De voordelen van wonen in een patiowoning

14 augustus '20

Op zoek naar een woning waar je gelijkvloers kunt wonen? Aan de rand van nieuwbouwwijk De Vilgert komen 14 patiowoningen. Hier heb je de mogelijkheid om op de begane grond te wonen maar heb je ook een verdieping met ruimte voor een hobbykamer of een extra slaapkamer. Daarnaast worden de woningen milieuvriendelijk en duurzaam gebouwd. Met een patiowoning in De Vilgert ben je klaar voor de toekomst!

image alt

Gelijkvloers wonen

In een patiowoning in De Vilgert heb je een volledig woonprogramma met heerlijke living, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woningen zijn levensloopbestendig en hier kun je tot je oude dag heerlijk wonen. Gelijkvloers wonen is ook erg praktisch, alles wat je nodig hebt is namelijk dichtbij. Je hoeft de trap niet op om een wasje te draaien of om iets uit de badkamer te pakken. 

Nog een groot voordeel van deze comfortabele woning is de heerlijke tuin op het zuiden. Hier ontbijt je in de zon, geniet je van een goed boek onder de parasol en barbecue je met vrienden op de lange zomeravonden. 

Mogelijkheden op de verdieping

Ondanks dat je op de begane grond uiterst comfortabel woont, heb je in deze patiowoning nog een eerste verdieping, die je naar hartenlust kunt indelen. Wil je toch liever boven slapen en een extra badkamer? Geen probleem, dat kan gewoon. De keuze is aan jou!

Interesse? Schrijf je nu in als belangstellende
Vragen? Neem direct contact op