Hoera, de bouw van de 16 woningen gaat starten!

26 april '21

Goed nieuws voor de kopers van de 16 woningen in De Vilgert in Velden! Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de woningen officieel gaat starten. Naar verwachting start de aannemer rond september met de eerste (bouw) werkzaamheden.

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij projectnotaris Novitas Notariaat. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.

Start bouw

Inmiddels zijn er 12 patiowoningen en 2 twee-onder-een kapwoningen verkocht. De laatste 2 patiowoningen zijn onder optie. Vlassak Aannemingsmaatschappij BV start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 16 woningen. De verwachting is dat de aannemer rond september 2021 start met de (bouw) werkzaamheden.

Ook wonen in De Vilgert?

De voorbereidingen voor de laatste woningen in De Vilgert zijn gestart. In totaal komen er 4 vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van 168 m2, 3 slaapkamers en een garage. Bekijk dit woningtype bij het woningaanbod en meld je aan als belangstellende. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Naar woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Ook wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod