Concept plattegronden per woningtype online

15 oktober '20

Waar komt de keuken? Welke kamer kun je als kantoor inrichten? En waar zie jij jezelf al slapen? De concept plattegronden van de 2 onder 1 kapwoningen en patiowoningen staan nu op de website. Bekijk snel de indelingen.

Voorlopige plattegronden

De concept plattegronden van de 2 onder 1 kapwoning en de patiowoningen in De Vilgert staan nu online. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Je krijgt nu alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden. 

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je huis naar wens aan te passen. Bij de patiowoningen is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een extra slaapkamer en/of badkamer te creëren op de 1ste verdieping. Meer informatie hierover volgt zodra de plattegronden definitief zijn. De definitieve plattegronden verschijnen samen met de individuele bouwnummers op de website. Voor nu kun je in ieder geval al bedenken hoe je de woning eventueel wilt inrichten. Laat je gedachten de vrije loop!

Bekijk de indelingen per woningtype
Wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op