Concept impressies De Vilgert

27 augustus '21

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert zien! Deze impressies zijn nog niet af, maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de woningen straks worden.

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

image alt

Verder uitwerken

De beelden die we nu delen zijn concept versies maar we vonden het wel het delen waard! We zijn nog bezig met het finetunen van de kleurstelling van de woningen en de beelden worden nog verder uitgewerkt. Zodra we definitieve beelden hebben, communiceren we die natuurlijk weer met je. Ben jij ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? Binnenkort volgen er ook nog interieurimpressies.

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in De Vilgert? Laat dan je gegevens achter bij het woningtype op de pagina Woningen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Naar woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Naar woningaanbod