Hoe gaat het op de bouwplaats?

11 februari '22

Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats in De Vilgert. Inmiddels is de aannemer zelfs al gestart met het gevelmetselwerk. We hebben weer enkele foto's ontvangen van de laatste ontwikkelingen. Wat gaat het hard!

2 onder 1 kapwoningen

Begin december waren de begane grondvloeren net gestort en was er een start gemaakt met het lijmwerk van de binnenwanden. Inmiddels is het lijmwerk op de eerste verdieping gereed en is de breedplaatvloer van de zolder gelegd. Ook is er al een start gemaakt met het gevelmetselwerk. 

Patiowoningen

Ook van de patiowoningen kavel 1 t/m 6 zijn begin december de begane grondvloeren gestort en medio december de eerste verdiepingsvloeren gelegd. Inmiddels is het lijmwerk op de eerste verdieping gereed en worden de verdiepingen binnenkort klaar gemaakt voor het leggen van de dakvloer. Ook bij deze woningen is er al een start gemaakt met het gevelmetselwerk. 

Bij kavel 8 t/m 16 zijn begin december de begane grondvloeren klaar gemaakt om gestort te worden en inmiddels zijn de verdiepingsvloeren gestort. Volgende week zal er gestart worden met het lijmwerk van de wanden op de verdieping.

Bouwupdate februari 2022
  Nieuwsoverzicht
  Bouwupdate december 2021