Bouwupdate augustus 2022

9 augustus '22

De oplevering van de laatste woningen in nieuwbouwplan De Vilgert komt steeds dichterbij. We geven je weer alle details vanaf de bouwplaats in Velden in deze hoogzomerse bouwupdate.

image alt

Bouwnummers 093 en 094

De 2 onder 1 kapwoningen met bouwnummer 093 en 094 zijn bijna gereed. Zo heeft de tegelzetter zijn werkzaamheden afgerond en ook de aftimmerwerken zijn klaar. Tot en met woensdag 31 augustus is aannemer Vlassak nog op vakantie, meteen daarna worden de installaties afgemonteerd en starten de schilderwerkzaamheden. Ook de definitieve nutsaansluitingen worden dan naar verwachting binnengebracht. Wel wordt in de vakantie de garage van kavel 93 gemetseld.

image alt

Patiowoningen bnr 001 t/m 006

Ook de patiowoningen met bouwnummers 001 tot en met 006 zijn bijna gereed. Het hekwerk aan de achterzijde is geplaatst, maar de schilder is nog bezig met zijn werkzaamheden en de installaties worden nog afgemonteerd. Na de zomersluiting worden de laatste handelingen uitgevoerd.

image alt

Patiowoningen bnr 007 t/m 014

Voor de kopers van de patiowoningen met bouwnummers 007 tot en met 014 is er ook leuk nieuws. Het voegwerk is gereed en de woningen zijn uit de steigers! In de woningen zijn de vloerverwarmingen aangebracht en de cementdekvloeren gesmeerd. De buitendeuren worden nog afgehangen en de vensterbanken moeten nog worden gelegd. Na de zomersluiting gaat de aannemer verder met de stuc-, en tegelwerkzaamheden en het plaatsen van de buitenbeglazing, de infiltratieputten en de houten bergingen.

Vragen? Neem contact op
Wat speelt er? Het laatste nieuws