Bouwupdate april 2022

25 april '22

Altijd leuk, nieuws van de bouwplaats! De aannemer heeft weer een aantal foto’s kunnen schieten om de voortgang vast te leggen. En er is weer veel werk verricht! Kijk zelf maar…

2 onder 1 kapwoning: 93-94

Het gevelmetselwerk wordt verder opgetrokken zodat - zeer binnenkort - de scharnierkappen geplaatst kunnen worden. Een scharnierkap is een kapconstructie waarbij de hellende delen aan de nok scharnieren. Daardoor is het dak is makkelijk te transporteren en ook de plaatsing is vrij eenvoudig. Zodra het dak is gemonteerd dan is de vervolgstap om de verdiepingstrappen te plaatsen. Daarna wordt gestart met het plaatsen van de binnenwanden.

bouwupdate de vilgert april 2022

Patiowoningen: 1 t/m 6

In de woningen zijn de trappen en de binnenwanden geplaatst. De dakbedekking wordt aangebracht en het gevelmetselwerk is bijna klaar. Daarna moet er nog gevoegd worden en kan de steiger kan worden afgebouwd.

Bouwupdate februari 2022

Patiowoningen: 7 t/m 14

Er is gestart met het gevelmetselwerk. De dakopstanden van y-tong blokken worden aangebracht op het hoge dak. Daarna worden deze voorzien van dakbedekking. Zodra deze werkzaamheden gereed zijn, kan er gestart worden met de binnenwerkzaamheden.

bouwupdate de vilgert april 2022
  Nieuwsoverzicht
  Contact