Bouwnummers met prijsindicatie en plattegronden online

5 november '21

We hebben de bouwnummers van de 4 vrijstaande woningen met prijsindicatie en definitieve plattegronden bij het woningaanbod geplaatst! Welk bouwnummer is jouw droomhuis? Bekijk het snel!

image alt

Prijsindicatie per bouwnummer

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van de 4 vrijstaande woningen in De Vilgert. Nu alle bouwnummers met prijsindicatie en plattegronden bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Zoals je bij de kenmerken kan zien, verschillen de perceeloppervlaktes per bouwnummer. Ben jij op zoek naar een woning met een groot perceel? Dan is bouwnummer 98 misschien wel wat voor jou! Bekijk de kenmerken bij het woningaanbod.

Bekijk bouwnummers
image alt

De wensenlijst

Heb je alle bouwnummers bekeken? Sla dan je favoriete woningen op in jouw persoonlijke wensenlijst. In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Vanuit het woningaanbod maak je heel eenvoudig jouw persoonlijke wensenlijst. Je klikt bij het bouwnummer op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als de verkoop later is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen.

Vergeet je ook niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start.

Mijn Eigen Huis
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in De Vilgert? Bekijk het woningaanbod