Bouwkavels binnenkort in verkoop

16 mei '19

Verspreid over het plan De Vilgert liggen vijf bouwkavels. Op deze bouwkavel bouw je jouw vrijstaande droomwoning. Een heerlijke tuin met genoeg ruimte om familie en vrienden uit te nodigen voor een uitgebreid diner. Binnenkort start de verkoop en kun jij je voorkeuren doorgeven!

De verkoop start op maandag 20 mei. Je hebt tot maandag 27 mei 16:00 uur om je voorkeuren door te geven via je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

20 mei 2019

Start verkoop datum

De verkoop start op maandag 20 mei. Op dat moment kun je alle verkoopstukken bekijken in jouw Mijn Eigen Huis account. Ook geef je via dat account je voorkeuren door voor de bouwkavels.

Ben jij al aangemeld?

Wil jij de start verkoop mail niet missen? Ga dan alvast naar het woningaanbod en meld je nu aan voor het type Bouwkavel. Op die manier ontvang jij straks de start verkoop mail en kun jij je voorkeuren doorgeven via het Mijn Eigen Huis account.

Meld je aan

Voorbeeldwoningen voor de bouwkavels

Voor de 5 bouwkavels in De Vilgert hebben we twee voorbeeldwoningen uitgewerkt: type Margriet en type Zonnebloem. De woningen worden gebouwd door Brummelhuis en er zijn nog veel opties mogelijk.

  Bekijk de voorbeeldwoningen
Straks e voorkeuren doorgeven? Maak een account aan