Nieuw woningaanbod in De Vilgert

14 juli '20

Goed nieuws! Er komt weer nieuw woningaanbod aan in De Vilgert. In de nieuwbouwwijk komen 16 nieuwe woningen. Om je alvast een indruk te geven van het nieuwe woningaanbod in Velden, hebben we de woningtypes online gezet. Heb je interesse? Laat dan alvast jouw gegevens achter!

image alt

Wonen in De Vilgert?

Zoek je een fijne patiowoning of een twee-onder-een kapwoning, in een prachtige omgeving in Noord-Limburg? Dan is De Vilgert iets voor jou. Alle woningen in De Vilgert zijn duurzaam en daarmee goed voorbereid op de toekomst. Ze hebben zonnepanelen op het dak en beschikken over een luchtwarmtepomp. Bekijk snel de woningen op de website!

Bekijk het woningaanbod

Enthousiast geworden?

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze nieuwe woningen in Velden. Nog even geduld tot de verkoop van de woningen start, naar verwachting is dit eind van het jaar. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je alvast aan! Door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een van de woningtypes, word je automatisch op de hoogte gehouden. 

Vragen? Neem contact met ons op
Wil jij hier wonen? Bekijk het woningaanbod