Velden

Velden is centraal gelegen in Noord Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens, in de directe nabijheid van de stad Venlo. De mooie, soms wilde natuur en de vele recreatiemogelijkheden maken dit gebied een fantastische omgeving om te wonen en te recreëren. Veel fiets- en wandelroutes zijn snel bereikbaar, zoals de Maasduinen route of het Pieterpad. Ook een rustige wandeling direct het bos in naar natuurgebied de Ravenvennen/Vreewater is vanuit Velden mogelijk.

image alt

Groen Limburg

Nieuwbouw is niet het enige dat De Vilgert te bieden heeft. Rondom Velden ervaar je ruimte, groen en rust. Woon je in dit nieuwbouwplan dan woon je in een prachtige omgeving. Hoe vaak je er ook komt, de natuur gaat je niet vervelen. Uitgestrekte groene vlaktes wisselen af met bosrijke gebieden.

image alt

Karakteristiek Venlo

Op 4 kilometer afstand vanaf Velden ligt de stad Venlo. Daar proef je het gastvrije karakter van Limburg. Venlo vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. In deze karakteristieke Limburgse stad is voldoende te beleven. Er zijn bioscopen, theaters, restaurants en gezellige kerkpleinen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht